Ειρήνη Κατωγυρίτη
BSc Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία

Γεννήθηκα στις ΗΠΑ και μεγάλωσα σε ελληνικό νησί απ’όπου και έφυγα τελειώνοντας το σχολείο, όταν το ενδιαφέρον μου για την εξερεύνηση της ανθρώπινης σκέψης και συμπεριφοράς με οδήγησε στο να ξεκινήσω τις σπουδές μου στη ψυχολογία.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου London Metropolitan University και έχω ειδίκευθεί στο μοντέλο της Γνωσιακής και Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Έχω αποκτήσει εμπειρία προφέροντας εθελοντικές υπηρεσίες σε διάφορες δομές όπως μεταξύ άλλων, το Κέντρο Υγείας Καρπάθου και τα Παιδικά Χωριά SOS. Έχω συμμετάσχει σε  εκπαιδευτικά προγράμματα ψυχοπαθολογίας όπως, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ψυχιατρικής Κλινικής Ενηλίκων του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο» και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδοψυχιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π&Α Κυριακού», Σύγχρονα Θέματα Παιδοψυχιατρικής.

Πιστεύω στην εξέλιξη της επιστήμης που υπηρετώ και στην ανάγκη συνεχούς επιμόρφωσης και γι’αυτον το σκοπό έχω συμμετάσχει και συμμετέχω σε ποικίλα συνέδρια και σεμινάρια ψυχιατρικής, ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας.

Η πίστη μου για την εξέλιξη της επιστήμης με οδήγησε στην δημιουργία της ένωσης της τεχνολογίας με τη ψυχοθεραπεία μέσω της εφαρμογής Psy Interactive.